Anneleen Visser en Prosport Healthcenter organiseren het Pro Slank & Fit programma. Een twaalf weken durend traject dat voedingsadvies met een fitnessprogramma op maat combineert. Deelnemers leren in korte tijd gezonder eten en om verantwoorde keuzes te maken. Wat resulteert in gewichtsverlies, blijkt uit vorige edities.   Anneleen Visser geeft een dieetadvies op maat, dat toepasbaar is in de praktijk. Een advies en plan dat past bij uw persoonlijke wensen en behoeften, maar waarmee u een blijvend resultaat kunt behalen. Zo is de kans dat uw doel wordt behaald groter.
dieet-leuk

De wekelijkse bijeenkomst wordt gecombineerd met een gezamenlijke fitnesstraining. Hier wordt gewerkt aan een verbetering van de conditie en verhoging van de spieractiviteit. Actieve spieren verbranden namelijk meer calorieën, niet alleen tijdens een workout, maar de hele week door! De wekelijkse bijeenkomst en gezamenlijke trainingen hebben als voordeel dat je elkaar kunt steunen, stimuleren en motiveren, zo sta je er niet alleen voor!

 

Bij het programma zit inbegrepen:

  • Persoonlijk voedingsadvies op maat (dagmenu’s).
  • Een uitgebreide healthintake.
  • Wekelijkse een begeleidingsmoment en meting (wegen).
  • Wekelijkse een gezellige groepsworkout onder begeleiding.
  • Deelname aan een groepslessen of zelfstandige workouts.
  • Het DCN (Diëtisten Cooperatie Nederland) voedingsdagboek t.w.v. € 12,00.

Gedurende het traject wordt er van de deelnemers verwacht dat zij de wekelijkse (sport)bijeenkomsten bijwonen en minimaal één keer per week zelf de individuele workout uitvoeren of deelnemen aan een groepsles Bodypump, BBB of Pro Function.

Wilt u meer informatie of twijfelt u nog? Kom dan naar de informatie bijeenkomst van het Pro Slank & Fit Programma om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen. Er worden twee voorlichtingen georganiseerd:
afvallen

•  Op zaterdag 11 januari om 15.00 tot 16.00 uur.
•  Op donderdag 15 januari om 19.30 uur tot 20.30 uur.

De wekelijkse bijeenkomsten vindt plaats op de donderdagen vanaf 22 januari om 19.30 uur. Er zijn maximaal twaalf plaatsen beschikbaar. Voor vragen of om aan te melden kunt u contact opnemen met of Anneleen Visser via telefoonnummer: 0314 765 125 of 06 526 542 67, E-mail naar: info@anneleendietiste.nl of vul de contact pagina in op tabblad contact.