04 jan 2022
januari 4, 2022

Goede voornemens

lifestyle advies

Goede Voornemens!

Het is januari en dat betekent voor veel mensen GOEDE VOORNEMENS!
Stoppen met roken, meer bewegen, minder alcohol drinken, gezonder eten en/of gewicht verliezen… Gaat het jou dit jaar lukken?! En wordt 2022 jou jaar?

We helpen je graag jouw doelen te bereiken! Lees de onderstaande tips om succesvol van start te gaan!

Afvallen

5 tips om je doelen te bereiken:

  1. Stop met ( streng) diëten, maar pas je leefstijl aan. Dit heeft uiteindelijk veel meer effect op de lange termijn , omdat de kans op terugvallen in oude patronen kleiner is.
  2. Stel haalbare doelen. Gelijk -10 kg in 1 maand is niet reëel, de kans dat je later weer aan komt is groot! -2 kg in een maand is een prima tempo en tevens gezonder.
  3. Doe het stap voor stap. Gooi niet in één keer alles om, grote kans dat je dit niet volhoud. Start met 1 a 2 verbeterpunten.
  4. Leer van je fouten! Houd je voeding eventueel bij in een app, zo heb inzicht in de goede- en verbeterpunten.
  5. Laat je coachen. Om te voorkomen dat je na een paar weken terug valt of je de moed in de schoenen zakt, vraag om hulp! De diëtist is de aangewezen persoon om je te helpen en te coachen naar een gezonde leefstijl, dat zorgt voor een duurzaam resultaat in de toekomst!

Wilt u graag een afspraak maken? bel dan naar 0314- 76 51 25 of mail naar info@anneleendietiste.nl. Tevens kunt u uw gegevens invullen op de contactpagina.