Bent u het afvallen zonder (blijvend) resultaat ook zo zat?

Bent u het ook zo zat om veel tijd, energie en geld te steken in diëten en afslankuren zonder resultaat? Zeker nu de zomer er weer aan komt wil iedereen graag lekker in zijn of haar vel zitten. Lukt het u niet meer zelfstandig? Dan ben ik de coach die voor blijvend resultaat zorgt en helpt uw doel te bereiken. Met een dagmenu op maat dat precies aangeeft wat u op welk moment kunt eten.           

overweight woman biting cake  

Het is frustrerend om een aantal kilo’s te verliezen en vervolgens weer binnen een paar weken het dubbele aan te komen. Het is een veel voorkomend probleem, zeker onder de vrouwen. Dit wordt vaak veroorzaakt door het feit dat veel (crash)diëten weinig tot geen koolhydraten bevatten. Op het moment dat u weer uw  ‘normale’ eetpatroon oppakt, komt u aan. Dit komt door dat het lichaam massaal de glycogeen voorraad gaat aanvullen, voor het geval dat er weer een periode van ‘vasten’  aan komt.

Op een verantwoorde manier afvallen is een uitdaging maar niet onmogelijk. Samen met u bepaal ik welke manier het beste bij u past. Zo kan ik voor u een dagmenu op maat maken, zodat u precies weet wat u, op welk moment kunt eten. Op die manier is uw voeding in balans en hoeft u niet steeds na te denken wat u kunt eten. Daarnaast werkt ik met variatielijsten, daar staan geschikte producten op die zelf kunt indelen over de dag.

Op den duur leert u zichzelf een nieuwe leefstijl aan met een nieuw eet- en beweegpatroon. Dit zorgt ervoor dat u niet zult terug vallen in oude gewoontes en dus ook niet meer aankomt. 

Door mijn medische achtergrond als diëtist kan ik op een verantwoorde en gezonde manier adviseren. Dit levert veel gezondheidswinst op en u verkleint de kans op chronische ziekten. Daarnaast ben ik een professionele samenwerking aangegaan met verschillende fysiotherapeuten, Artsen, Zorginstellingen en Fitnesscentra, ter ondersteuning en motivatie van de cliënten en deelnemers.

gezondheid

Wacht niet langer begin vandaag nog met uw nieuwe leefstijl! Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Door persoonlijke begeleiding, professioneel en doortastend, help ik de cliënten stap voor stap hun doel te bereiken.