We hebben een nieuwe Collega! Even voorstellen, Silke te Molder.

Wellicht heeft u haar al voorbij zien komen, maar vanaf heden draait Silke mee binnen de praktijk en wordt zij ingewerkt door Anneleen & Hellen. Silke is nu nog druk bezig met de laatste afrondingen voor haar opleiding Voeding & Diëtetiek, maar zal vanaf medio juni bij ons in de praktijk komen werken.

Ze stelt zich even kort voor:
Ik ben Silke te Molder, 21 jaar en ik woon in Mariënvelde. Binnen een weken zal ik  de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol afronden.
Naast veel sporten, wandelen met de hond en gezellige dingen doen met vrienden en familie, sta ik ook graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.
In de begeleiding staat de hulpvraag van de cliënt centraal en gaan we op zoek naar een gezonde leefstijl en voedingspatroon die hier bij past en op lange termijn vol te houden is. Tijdens mijn eerdere stage periodes heb ik veel ervaring opgedaan in de eerste lijn. Mijn expertise ligt voornamelijk bij: Overgewicht, Obesitas, Diabetes Mellitus, Hypertensie en Hypercholesterolemie. 
Ik kijk er erg naar uit om nu eindelijk binnen het werkveld aan de slag te kunnen gaan. 

Wie weet tot ziens!