Heugelijk nieuws! We hebben een nieuwe collega Diëtist. Meet Hellen ter Haar!

De praktijk  bestaat inmiddels 5 jaar en is volop in bedrijf, dit betekend dat ik versterking nodig heb. Daarom komt Hellen mij vanaf heden ondersteunen in de praktijk. Het kan dus zijn dat je binnenkort een nieuw gezicht voorbij ziet komen! Hellen stelt zichzelf even aan u voor.

Ik ben Hellen ter Haar, 27 jaar jong en woonachtig in Nijverdal.  In 2015 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek succesvol afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen.

Zelf ben ik gefascineerd geraakt door de resultaten die geboekt kunnen worden door het aanpassen van een gezonde leefstijl. Om dit te bereiken is de combinatie van voeding en beweging ontzettend belangrijk. Het aanpassen van je eetpatroon hoeft niet eens heel moeilijk of tijdrovend te zijn. Kijk welk voedingspatroon bij jou als persoon past en ga hiermee aan de slag. Op deze manier zal jij ontdekken hoe leuk het kan zijn om met voeding bezig te zijn. Door op maat gemaakte voedingsadviezen kunnen wij samen jouw doel(en) bereiken, daar geloof ik in!

Door de theorieën en zelf veel te experimenteren met voeding weet ik dat het haalbaar is om een gezonde leefstijl aan te meten waar je fitter, energieker en blijer van wordt. Als diëtist wil ik jou motiveren, inspireren en begeleiden naar een gezonde levensstijl.