Even voorstellen

Ons team

Anneleen Visser

Anneleen Visser
Diëtist & Eigenaar

Silke te Molder

Silke te Molder
Diëtist

 

Anneleen Visser

Ik ben Anneleen Visser uit Doetinchem. Na de HAVO heb ik vier jaar de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  In juni 2012 ben ik daar succesvol afgestudeerd als Diëtist en Voedingsdeskundige. Als diëtist ben ik allround opgeleid en kunt u voor alle voedingsgerelateerde problematiek bij mij terecht. In oktober 2012 ben ik gestart met een zelfstandige diëtistenpraktijk in Doetinchem.
Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met  gezondheidsproblemen als;

  • Overgewicht/Obesitas,
  • Welvaartsziekten als; Diabetes mellitus/ Hypercholesterolemie/ hypertensie,
  • Maag- darm en lever problematiek,
  • en Ondervoeding.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met overgewicht/obesitas, ondergewicht, allergie, eetproblemen, autisme en downsyndroom.
Ik geef groepsvoorlichting  aan kinderen, tieners en volwassenen over verschillende onderwerpen, al dan niet in combinatie met sporten/fysiotherapie.
‘Het is een uitdaging om mensen te begeleiden en te motiveren in het aanpassen en veranderen van hun eetpatroon. Voeding en gezondheid staan dicht bij elkaar’.

Anneleen Visser

Silke te Molder

Ik ben Silke te Molder, 21 jaar en ik woon in Mariënvelde. Ik heb onlangs de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol afgerond.
Naast veel sporten, wandelen met de hond en gezellige dingen doen met vrienden en familie, sta ik ook graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.
In de begeleiding staat de hulpvraag van de cliënt centraal en gaan we op zoek naar een gezonde leefstijl en voedingspatroon die hier bij past en op lange termijn vol te houden is. Tijdens mijn eerdere stage periodes heb ik veel ervaring opgedaan in de eerste lijn zorg.

Mijn expertise en ervaring ligt voornamelijk bij:

  • Overgewicht, Obesitas,
  • Diabetes Mellitus,
  • Hypertensie,
  • Hypercholesterolemie.

Ik kijk er erg naar uit om nu eindelijk binnen het werkveld aan de slag te kunnen gaan.