Even voorstellen

Ons team

Anneleen Visser

Anneleen Visser
Diëtist & Eigenaar

Hellen ter Haar

Hellen ter Haar
Diëtist

Hellen ter Haar

Yaniek van Aken
Diëtist

 

Anneleen Visser

Ik ben Anneleen Visser uit Doetinchem. Na de HAVO heb ik vier jaar de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  In juni 2012 ben ik daar succesvol afgestudeerd als Diëtist en Voedingsdeskundige. Als diëtist ben ik allround opgeleid en kunt u voor alle voedingsgerelateerde problematiek bij mij terecht. In oktober 2012 ben ik gestart met een zelfstandige diëtistenpraktijk in Doetinchem.
Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met  gezondheidsproblemen als;

 • Overgewicht/Obesitas,
 • Welvaartsziekten als; Diabetes mellitus/ Hypercholesterolemie/ hypertensie,
 • Maag- darm en lever problematiek,
 • en Ondervoeding.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met overgewicht/obesitas, ondergewicht, allergie, eetproblemen, autisme en downsyndroom.
Ik groepsvoorlichting  aan kinderen, tieners en volwassenen over verschillende onderwerpen, al dan niet in combinatie met sporten/fysiotherapie.
‘Het is een uitdaging om mensen te begeleiden en te motiveren in het aanpassen en veranderen van hun eetpatroon. Voeding en gezondheid staan dicht bij elkaar’.

Anneleen Visser

Hellen ter Haar

Ik ben Hellen ter Haar, 27 jaar jong en woonachtig in Nijverdal.  In 2015 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek succesvol afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens mijn stage ‘dietistisch handelen’ was ik werkzaam bij Anneleen Visser in de praktijk, het klikte. Daarom ben ik hier niet lang na mijn afstuderen komen werken.
Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met  gezondheidsproblemen als;

 • Overgewicht/Obesitas,
 • Welvaartsziekten als; Diabetes mellitus/ Hypercholesterolemie/ hypertensie,
 • en sportvoeding.

Door de theorieën en zelf veel te experimenteren met voeding weet ik dat het haalbaar is om een gezonde leefstijl aan te meten waar je fitter, energieker en blijer van wordt. ‘Als diëtist wil ik jou motiveren, inspireren en begeleiden naar een gezonde levensstijl’.

Yaniek van Aken

Ik ben Yaniek van Aken uit Silvolde. In 2018 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek succesvol afgerond aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen te Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik 5 maanden stage gelopen in Bali, hier leerde ik een hele nieuwe cultuur kennen. Daarnaast heb ik stage gelopen bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Velp.

Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met  gezondheidsproblemen als;

 • Overgewicht/obesitas
 • Welvaartsziekten als; Diabetes mellitus/ Hypercholesterolemie/ /hypertensie
 • Ondervoeding
 • Prikkelbare darm syndroom.

In mijn vrije tijd rij ik graag motor, werk ik als evenementenbeveiliger en doe ik graag aan sport, zoals fitness, Judo en MMA. Bij judo heb ik de zwarte band en heb ik meegedaan aan vele nationale en internationale wedstrijden. Door mijn wedstrijdachtergrond in judo, weet ik hoe belangrijk gezonde voeding is bij het willen behalen van goede sportprestaties. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden naar het doel dat zij voor ogen hebben, middels diëtistische begeleiding. Niet iedereen is hetzelfde, dit zorgt voor een leuke uitdaging.