Anneleen Visser en Prosport Healthcenter organiseren het Pro Slank & Fit! programma. Een tien weken durend traject dat een voedingsadvies en een fitnessprogramma op maat combineert.

afvallen

Deelnemers leren in korte tijd gezonder eten en verantwoorde keuzes maken.  Anneleen Visser geeft  een dieetadvies op maat, dat toepasbaar is in de praktijk. Een advies en plan dat past bij uw persoonlijke wensen en behoeften, maar waarmee u een blijvend resultaat kunt behalen. Zo is de kans dat het doel wordt behaald groter.

De wekelijkse bijeenkomst wordt gecombineerd met een gezamenlijke fitnesstraining. Hier wordt gewerkt aan een verbetering van de conditie  en verhoging van de spieractiviteit. Actieve spieren verbranden namelijk meer calorieën, niet alleen tijdens een workout, maar de hele week door! De wekelijkse bijeenkomst en gezamenlijke training heeft als voordeel dat je elkaar kunt steunen,  stimuleren en motiveren, zo sta je er niet alleen voor!

Bij het programma zit inbegrepen:

  • Persoonlijk voedingsadvies op maat (dagmenu).
  • Een uitgebreide healthintake.
  • Wekelijkse een begeleidingsmoment en meting (wegen).
  • Een wekelijkse gezellige groepsworkout onder begeleiding.
  • Deelname aan een groepslessen of zelfstandige workout
  • Het DCN (Diëtisten Cooperatie Nederland) voedingsdagboek t.w.v. € 10,00.

Gedurende het traject wordt er van de deelnemers verwacht dat zij de wekelijkse bijeenkomsten bijwonen en minimaal zelf één keer per week een individuele workout uitvoeren of deelnemen aan een groepsles Bodypump, BBB of Pro Function.
Goede voornemens weegschaal

Pro Slank & Fit houdt op vrijdag 10 oktober om 19.30u een informatieavond voor geïnteresseerden. Daar wordt verder ingegaan op de inhoud van het programma en wat de deelnemers verwachten. De wekelijkse bijeenkomsten worden vervolgens op donderdagen georganiseerd. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Kosten voor deelname zijn eenmalig €179,- . Voor vragen of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Prosport Healthcenter of Anneleen Visser via telefoon nummer: 0314-765125 of 06- 52 65 42 67. Of e-mail naar: info@anneleendietiste.nl. pro sport