Caesar salad recept

Caesar salade met duitse biefstuk en champignons

Een héérlijk gericht voor deze Zomerse dagen. Simpel te bereiden, laag in de koolhydraten, lekker fris en bevat toch de nodige voedingsstoffen.  Zo kun jij nog net even die laatste winterkilo’s kwijt raken! De ingrediënten vind je hier onder( voor 1 pers.).

Ingrediënten:

  • krop romainsesla
  • 40 gr 30+ kaas
  • 1 gekookt ei
  • 1/2 komkommer
  • klein handje croutons
  • yoghurtdressing ( evt. extra knoflook)
  • 1 duitse biefstuk
  • scheutje olijfolie
  • 100 gr champignons
  • 1 teentje knoflook.

Bereiding:

  1. Kook het ei in ongeveer 6 min.
  2. Snijd en was de sla, snijd de komkommer. Doe dit in een kom voeg vervolgens het ei,  de kaas en de croutons toe.
  3. Bak ondertussen de duitsebiefstuk met een beetje olijfolie gaar in 7 a 8 min.
  4. Fruit de knoflook, snijd de champignons en bak deze even mee tot ze beet gaar zijn.
  5. Voeg de dressing toe aan de salade en serveer deze samen met de duitsebiefstuk en champignons.

Eet smakelijk!