Tot wel 10 kg afvallen voor de Zomer? Doe mee met Pro Slank & Fit en maak jouw voornemens waar!

Samen met Prosport Healthcenter organiseer ik voor de derde keer het succesvolle ‘Pro Slank & Fit programma’. Een twaalf weken durend traject dat voedingsadvies met een fitnessprogramma op maat combineert. Deelnemers leren in korte tijd gezonder eten en om verantwoorde keuzes te maken. Wat resulteert in gewichtsverlies, blijkt uit vorige edities. Een structureel verlies van vetten tot wel een kilo per week blijkt zeer realistisch wanneer je het programma goed volgt. Ik geef u  een dieetadvies op maat, dat toepasbaar is in de praktijk. Een advies en plan dat past bij uw persoonlijke wensen en behoeften, maar waarmee u een blijvend resultaat kunt behalen. Zo is de kans dat uw doel wordt behaald groter.
afvallen afbeelding

De wekelijkse bijeenkomst wordt gecombineerd met een gezamenlijke fitnesstraining. Hier wordt gewerkt aan een verbetering van de conditie en verhoging van de spieractiviteit. Actieve spieren verbranden namelijk meer calorieën, niet alleen tijdens een workout, maar de hele week door! De wekelijkse bijeenkomst en gezamenlijke trainingen hebben als voordeel dat je elkaar kunt steunen, stimuleren en motiveren, zo sta je er niet alleen voor!

‘Samen sporten is leuker en je hebt een stok achter de deur. Door middel van Pro Slank&Fit ben ik inmiddels 6 kg afgevallen, ik voel me fitter en energieker. Ik heb vertrouwen dat ik het in de toekomst nu wel zelf volhoud’. Marie 54 jaar, deelnemer Pro Slank&Fit.

Bij het programma zit inbegrepen:
• Persoonlijk voedingsadvies op maat (dagmenu’s).
• Een uitgebreide healthintake.
• Wekelijkse een begeleidingsmoment en meting (wegen).
• Wekelijkse een gezellige groepsworkout onder begeleiding.
• Deelname aan een groepslessen of zelfstandige workouts.
• Het DCN (Diëtisten Cooperatie Nederland) voedingsdagboek t.w.v. € 12,00.
Pro slank en fit felak
Er zijn maximaal twaalf plaatsen beschikbaar. Gedurende het traject wordt er van de deelnemers verwacht dat zij de wekelijkse (sport)bijeenkomsten bijwonen en minimaal één keer per week zelf de individuele workout uitvoeren of deelnemen aan een groepsles Pro Pump, BBB of Pro Function, Pro Balance, Pro Cycle, Kickboxen, Zumba of 50+ circuittraining.

Wilt u meer informatie of twijfelt u nog? Kom dan naar de informatie bijeenkomst van het Pro Slank & Fit Programma om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen
• Op donderdag 16 april om 20.00 uur.

De wekelijkse bijeenkomsten vindt plaats op de donderdagen vanaf 23 april om 19.30 uur. Voor vragen of om aan te melden kunt u contact opnemen  via telefoonnummer: 0314 765 125 of 06 526 542 67. Of e-mail naar: info@anneleendietiste.nl