Update rondom Corona: Vanaf 12 mei gaan wij beginnen met fysieke consulten in de praktijk!

De overheid heeft groen licht gegeven om geleidelijk aan de noodzakelijke fysieke zorg weer te gaan opschalen. Daarom gaan wij stap voor stap de zorg weer opstarten in de praktijk. Dit betekent echter dan we niet gelijk volledig over gaan ‘face to face’ consulten. Een aantal dagen worden nog gebruikt voor de telefonische consulten.

We volgen voor het leveren van de fysieke zorg strenge hygiëne protocollen en het stappenplan volgens de richtlijnen van het RIVM en VWS. Dit betekent praktisch het volgende:
– Heb je koorts ( of andere familieleden binnen het gezin), last van verkoudheid of andere klachten als benauwdheid? Bel ons dan om te overleggen.
– Kom niet te vroeg, maximaal 5 min van te voren. Wacht anders even buiten of in uw auto.
Let op! In Doetinchem doen wij de deur voor u open u kunt even in de hal wachten.
– Kom alleen naar uw afspraak, ouders van kinderen graag even buiten wachten.
– Was uw handen en desinfecteer bij binnenkomst en vertrek.
– Houd 1.5 m afstand tot elkaar.
– Geen handen schudden met de behandelaar.
– Nies en hoest in uw ellenboog.
– Ga geen gesprek aan met andere mensen in de wachtruimte.

U ontvangt z.s.m. een mail/ sms bericht betreft uw geplande afspraak. Wilt u echter nog liever gebruik maken van het telefonisch consult dan kan dat uiteraard ook. Laat het ons dan weten nadat u het bericht heeft ontvangen. Heeft u nog geen afspraak gepland maar wilt u dat wel graag, dan kunt u contact opnemen via 0314-76 51 25 of info@anneleendietiste.nl. U mag ook altijd het contactformulier invullen op de website.