We hebben een nieuwe collega in de praktijk,  u kunt dus vanaf nu een nieuw gezicht verwachten! Ze stelt zich even voor:

Ik ben Yaniek van Aken uit Silvolde. In 2018 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek succesvol afgerond aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen te Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik 5 maanden stage gelopen in Bali, hier leerde ik een hele nieuwe cultuur kennen. Daarnaast heb ik stage gelopen bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Velp.

Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met  gezondheidsproblemen als;

  • Overgewicht/obesitas
  • Welvaartsziekten als; Diabetes mellitus/ Hypercholesterolemie/ /hypertensie
  • Ondervoeding
  • Prikkelbare darm syndroom.

In mijn vrije tijd rij ik graag motor, werk ik als evenementenbeveiliger en doe ik graag aan sport, zoals fitness, Judo en MMA. Bij judo heb ik de zwarte band en heb ik meegedaan aan vele nationale en internationale wedstrijden. Door mijn wedstrijdachtergrond in judo, weet ik hoe belangrijk gezonde voeding is bij het willen behalen van goede sportprestaties. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden naar het doel dat zij voor ogen hebben, middels diëtistische begeleiding. Niet iedereen is hetzelfde, dit zorgt voor een leuke uitdaging!