Individueel of (top)sportclubs

Sport & voeding

Als diëtist geeft Anneleen Visser niet alleen individuele begeleiding aan sporters, maar adviseert ze ook sportclubs over het gebruik/ aanbieden van voeding in kantines.

Individueel

Om goed te kunnen presteren heeft men de juiste voeding nodig. Een sportdieet helpt u bij het behalen van betere sportprestaties en een sneller herstel. Door te kijken naar het voedingsschema, in combinatie met de duur, intensiteit en tijden van uw training stellen wij een sportadvies op maat op. Tevens houden we hierbij rekening met uw wensen en behoeften.

Bij het opstellen van het persoonlijke sportdieet wordt er gekeken naar de juiste verdeling tussen koolhydraten, eiwitten, vetten, vocht en de juiste tijdstippen waarop u eet. In het advies houden we dus specifiek rekening met wat u eet en drinkt vóór, tijdens en na de training. Daarnaast ontvangt u advies met betrekking tot het nemen van extra vitamines, mineralen en/ of voedingssupplementen.

Kantine (Top)Sportclubs

Wilt u de prestaties van uw gehele team of club naar een hoger plan tillen? Voeding kan daarbij een belangrijke factor zijn. Door bijvoorbeeld het aanbod van voeding in de sportkantine te analyseren en eventueel aan te passen, kunnen sporters een gezondere keuze maken als ze voor of na hun training of wedstrijd wat willen nuttigen. Dit leidt vervolgens weer tot betere sportprestaties.

Voorlichting (Top)Sportclubs

Voorlichtingen bij sportclubs over het inzetten van sportvoeding/sportdranken is tevens mogelijk. Dit is natuurlijk per sporttak verschillend. Voorlichting kan verheldering bieden over het gebruik van sportdranken en sportvoeding. Voorlichtingen kunnen worden afgestemd op leeftijdscategorieën (kinderen, ouders, volwassenen) en in verschillende vormen worden aangeboden.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en lijkt het verbeteren van sportvoeding voor uw club belangrijk? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Betere sportprestaties met voeding?

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op
Plan een afspraak