Recept: Volkoren spaghetti met basilicum en mozzarella

We hebben nog wat mooie dagen deze zomer, daarom een lekker Italiaans recept: Volkoren spaghetti met basilicum en mozzarella.

Ingrediënten ( voor 2 personen):
– 1 blik gepelde tomaten
– 2 tenen knoflook
– 2 eetlepels Italiaanse kruiden
– 100 gr ligt mozzarella (bolletjes)
– Handvol verse basilicum
– Scheutje olijfolie
– peper en zout
– 150 gram volkoren spaghetti
– Strooikaas 30 +( optioneel)

Bereidingswijze: 
Kook de spaghetti volgens de verpakking. Open het blik gepelde tomaten en doe het in je keukenmachine. Gooi alle ingrediënten bij elkaar, mix het goed en klaar is je pastasaus! Even in een pannetje verwarmen en vervolgens over je gekookte spaghetti gieten en je bent er al. Voeg de mozzarella en basilicum toe als garnering. Voeg eventueel nog wat extra strooikaas (30+) toe voor de smaak.

Eet smakelijk!